Om Getaryggen bostad

2021 hände det äntligen!

Vi tog steget och förvärvade vår första hyresfastighet. Vägen hit har inte varit rak. Det har tagit oss år av letande och många husvisningar, innan vi till sist hittade det rätta huset för oss. Nu ser vi fram emot att komma i gång.

Vi driver vår fastighetsförvaltning genom Getaryggen bostad, som ägs av Getaryggen invest aktiebolag. Det är ett litet familjeägt bolag med säte i Skövde. Vi kan idag erbjuda 11 centralt belägna lägenheter i Tibro.

Namnet Getaryggen är inspirerat från den 1 kilometer långa rullstensåsen, som löper längs med Skövde golfklubb, i Hentorp 4 kilometer söder om Skövde. Här finns en vandringsled, som är mycket vacker, särskilt om våren.

Läs mer om Getaryggens naturreservat här.

Vi utför det mesta av förvaltningen själva. Utöver fastighetsförvaltningen har både Johan och Kristin heltidsarbeten, Johan i Försvarsmakten och Kristin inom företagshälsovård.

Vi är medlemmar i Fastighetsägarna GFR och följer deras etiska regler.

Vår vision

Getaryggens fastighetsförvaltning utgår främst från 3 inriktningar.

Vi vill finnas på mindre orter, utan storstadens stress och hets. Vi tycker att det är viktigt med närhet till bland annat samhällsservice, ett rikt föreningsliv och bra kommunikationer. Det tror vi ger en hög livskvalitet.

Vår ambition är att erbjuda lägenheter med god standard. Vi tror att våra hyresgäster uppskattar det. 

Slutligen är vår strävan att försöka minska vårt klimatavtryck och hjälpa våra hyresgäster att göra det samma. Det är en tuff uppgift och för att lyckas behöver vi alla hjälpas åt.

Vi är måna om att du som hyresgäst ska trivas med ditt boende hos oss, stor som liten. Av den anledningen tycker vi att det är viktigt att samverka med hyresgästerna och ta del av önskemål eller förslag på förbättringar.